Stäng
Tjänster
Effektiv annonsering för att stärka din digitala närvaro Digital annonsering
Vi hjälper dig stärka din närvaro på sociala medier och andra digitala plattformar oavsett om ditt mål är att nå fram till privatpersoner eller företag. Digital annonsering gör att du kan vara mer pricksäker bland målgrupper samt har möjligheten att läsa ut konkret statistik, och därmed följa upp dina kampanjer på ett effektivt sätt. Vi har hjälpt våra kunder med allt från Snapchat-annonsering för att öka varumärkeskännedom bland ungdomar, till sökmotorannonsering (SEA) med inriktning mot företagskunder. Vi hjälper dig ta fram grafiskt material och effektivisera dina kampanjer i digitala medier, oavsett plattform.
Konverterade webbsidor med perfektion på pixelnivå Webbutveckling
Med expertis inom webbutveckling, webbdesign och sökoptimering hjälper vi dig ta fram snygga webbsidor som konverterar effektivt. Vi skräddarsyr alltid våra webbsidor från grunden för att åstadkomma perfektion på pixelnivå, och utgår aldrig från tråkiga mallar som endast gör att din webbsida ser ut som en i mängden. Kvalitet, nytänkande och innovation värdesätts i varje projekt. Bland det tekniska ligger WordPress oss varmt om hjärtat, där vi anpassar webbsidorna för att göra framtida ändringar så kostnadseffektiva som möjligt.
Konsultuppdrag inom IT och digital marknadsföring Konsultuppdrag
Vi hjälper dig hitta kunniga konsulter till uppdrag inom digital marknadsföring och IT, antingen från oss eller genom konsultförmedling. Om du behöver ett förstärkt IT-team under intensiva perioder eller specifik kompetens inom webb-, system- eller apputveckling så hjälper vi dig hitta rätt konsult till uppdraget.
Skräddarsydda lösningar som effektiviserar din verksamhet Digital effektivisering
Oavsett om du i dagsläget jobbar med ett ineffektivt system, eller har en dröm om en ideallösning för just dina behov hjälper vi dig. Långsamma, icke-användarvänliga och opraktiska system är oftast kostsamma och orsakar i frustration bland medarbetare. Vi hjälper dig ta fram ett effektivt och användarvänligt system som gör administration smidigt och enkelt. Med smidiga integrationer och kopplingar till moduler och andra lösningar skräddarsyr vi lösningar efter dina unika behov.